vrijdag 15 september 2017

Koninklijke Industrieele Groote Club

Amsterdam, 13-09-2017. Op de Dam bevindt zich de Koninklijke Industrieele Groote Club, waar de 1500 leden omringd zijn door een gevarieerd gezelschap uit het maatschappelijke leven en de zakelijke wereld.

De Club kan haar roots herleiden tot de patriottische leesgezelschappen halverwege de 18e eeuw. Via allerlei ontwikkelingen en fusies komt in 1975 de naam Industrieele Groote Club tot stand door een fusie tussen de Industrieele Club en De Groote Club 'Doctrina et Amicitia'. In 2013 heeft de Club het predicaat Koninklijk gekregen.

Het doel van de Club is: het sociaal verkeer tussen gelijkgestemden stimuleren en zakelijke en maatschappelijke interesses bij elkaar brengen. En voorzien in de gedeelde culturele belangstelling en deze bevorderen.


Naast een sociëteit en business club voor leden, is er ook ruimte voor privéaangelegenheden, congressen of andere zakelijke evenementen voor derden.

Zaterdag 16 en zondag 17 september 2017  is de Club opengesteld voor het publiek en kan zij de kunst en de vertrekken bewonderen. Er worden rondleidingen gegeven.

Nadere info en of nabestellingen via 06 - 28 07 92 92 of via jovip@quicknet.nl 

Alle foto's COPYRIGHT © John van Iperen

Entree en receptie

Kunstwerk op de trap

Open haard in de clubzaal

De erker/mulitfunctionele ruimte

De grote Clubzaal met links de deur naar de trap en
in het midden de toegang tot de bar

De Bar

Het Restaurant

Het Restaurant

Aan de tafel v.l.n.r. directeur Richard Francke en de leden
Sanne Offringa en Quintus Willemse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten